Jelenlegi hely

Erasmus+ mobilitás

 

2019. február 12-én benyújtott Erasmus+  Tanári mobilitási pályázatunk teljes körű támogatást kapott. Ennek köszönhetően nyolc kollégánknak van lehetősége a nyáron 1-2 hetet különböző európai városokban (Olaszországban, Angliában, Írországban és Máltán) töltenie az általuk választott továbbképzéseken: Csuvár Bernadett, Gál Nóra, Kornis Andrea, Munkácsi Bettina, Róna Katalin, Tóth Zsuzsanna, Varga Levente, Varga Zsófia.

Összesen 17 558 eurót nyertünk, mely teljes egészében a kollégák útiköltségére, költőpénzére, kurzusdíjára és szállásköltségére fordítódik.
A projektünk címe: Különleges bánásmódot igénylő tanulók 21.századi integrálása inkluzív kereteken belül, a személyes kompetenciák fejlesztésével.

Bízom benne, hogy a támogatásban részesülő kollégák számára ez nemcsak szakmai töltekezést, de valódi rekreációt is nyújthat. A sikeres pályázat egyben nagy valószínűséggel lehetőséget teremthet a most még nem pályázó kollégáknak is arra, hogy a későbbiekben ők is utazhassanak.
A pályázat sikerességében nagy szerepe volt Varga Leventének, aki végig aktívan segített a pályázat megírásában, kapcsolatot tartott a koordinátorokkal, segített tájékozódni a mindkettőnk számára még ismeretlen felületen, ismeretlen feladatok között, illetve Szilágyi Évának, és Komenczi Juditnak, akik az összegző szöveg angol nyelvre fordítását elkészítették.

Annak ellenére, hogy először pályáztunk, igen előkelő helyen végeztünk a rangsorolt nyertes pályázatok sorában. A 99 nyertes pályázó közül a 35. helyen végeztünk. (Első pályázók közül a legjobb helyen).

A teljes nyertes lista megtekinthető az alábbi linken:
tka.hu/docs/palyazatok/ka1_se_2019_honlapra1905091455.pdf

projekt összefoglaló

project summary

Beszámolók:

Gál Nóra művészetterápia

Kornis Andrea Better English for Teachers.

Róna Katalin Érthető és szerethető a matematika az alsó tagozaton.

összefoglaló beszámoló

overall report

záró beszámoló értékelése

 

 


erasmus+ RIDE

Támogassa Iskolánkat adója 1%-val

 

Adója 1%-val a Meixner Alapítványon keresztül

a Rákospalotai Meixner Általános Iskola,

valamint

az ambulanciáink működését támogatja.

Köszönjük támogatását.

A Meixner Alapítvány adószáma: 

1 8 1 6 8 9 8 7 – 2 – 4 2

Facebook oldalunk